Vastuullinen toimisto vastuulliselle yritykselle

Moderni kiinteistötekniikka ja fiksut suunnitteluratkaisut luovat työympäristön, joka huolehtii sekä ympäristöstä että työntekijöistä. LEED Platinum -sertifikaatti takaa, että Tripla Workeryn vastuullisuustoimenpiteet on tehty huolella, olipa kyse lämmityksestä tai jätteidenkeräyksestä. Vihreät valinnat hyödyttävät myös taloudellisesti: energiatehokkuus näkyy suoraan säästetyissä kuluissa.

LEED

Platinum -sertifikaatti

2

viherpihaa katoilla

1

kasvihuone

1

jätteen putkikeräysjärjestelmä

LEED Platinum -sertifikaatti varmistaa vastuullisuuden

Green Building Councilin kehittämä LEED-sertifiointi on kokonaisvaltainen arviointi kiinteistön vastuullisuudesta. Sertifioinnissa arvioidaan mm. kiinteistön vaikutusta ilmastonmuutokseen, vedenkäyttöä, kestävien materiaalien hyödyntämistä ja ihmisten ja yhteisöjen elämänlaadun parantamista. 

Tripla Workeryn saavuttama korkein LEED Platinum-sertikaatti varmistaa, että tuleva toimistosi on aidosti kestävän kehityksen tavoitteiden mukainen.

Tutustu tarkemmin sertifikaattiin

Virkistävä keidas kattojen yllä

Tripla Workeryn kattopuutarha on ihana paikka hengähtää hetki keskellä hektistä työpäivää – miksei jopa vähän vehreällekin palaverille?

Kasvit ja viljelylaatikot imevät hulevesiä ja viilentävät helteisinä kesäpäivinä. Jos aivosi kaipaavat pidempää kävelypalaveria luonnon helmassa, ei Keskuspuistoonkaan ole pitkä matka.

Vastuulliset työmatkat

Kaikista ilmansuunnista saavutettava sijainti parantaa julkisten kulkuvälineiden ja vaikkapa työmatkapyöräilyn suosiota.

Tutustu tarkemmin sijaintiin

Toimisto Tripla Workerystä?

Jätä yhteystietosi niin katsotaan yhdessä, löytyisikö yrityksellenne uudet uljaat tilat.

Tietosuojaselostekysely(Pakollinen)
Hidden
Älä täytä tätä. Jos tässä kentässä on jotain, niin se on luultavasti koneellisesti lisätty ja lomakkeen tietoja ei ollenkaan käsitellä.