Uudenlainen arki yhdistää työn ja vapaa-ajan

Ulkopuolelta on vaikea kuvitellakaan, kuinka helpoksi arki muuttuu, kun kaikki palvelut ovat saman katon alla. Jätä paita pesulaan, koppaa ruokakassi mukaan, osta kummilapsen joululahjat, kutsu kaverit leffaan tai jää työkavereiden kanssa aftereille. Kaikki yhdessä ja samassa paikassa.

250

liikettä

66

ravintolaa ja kahvilaa

kymmeniä

eksklusiivisia etuja

5

päivittäistavarakauppaa

700 m²

kulttuuriaukio

1

museo

1

työterveysasema

6

parturi-kampaamoa

Eksklusiiviset edut Tripla Workeryn käyttäjille

Haluamme tehdä Tripla Workerystä elävän yhteisön, johon kauppakeskus nivoutuu tiiviisti. Mall of Tripla tarjoaakin runsain mitoin erilaisia henkilökuntaetuja, jotka ovat vain Tripla Workeryssä työskentelevien käytettävissä.

Hyvästit päällystakille ja kuraisille kengille

Lounaalle ei enää tarvitse tarpoa loskassa. Mall of Triplan 66 ravintolaa ja kahvilaa nimittäin täyttävät vaativimmankin kulinaristin toiveet. Runsaat vaihtoehdot kotimaisesta etniseen, pikaruoasta fine-diningiin saavat veden herahtamaan kielelle. Luonnollisesti myös esimerkiksi kokoustarjoilujen suhteen valinnanvaraa on varmasti enemmän kuin tarpeeksi.

Astetta iisimpi arki

Puhdas kauluspaita kahviin sotkeutuneen tilalle? Ruokakassi noutopisteestä mukaan ennen kotimatkaa? Kampaus kuntoon ennen tärkeää webinaari-esiintymistä? 

Mall of Tripla -kauppakeskuksen 250 liikkeen joukosta löytyy apu arjen pieniin ja suurin haasteisiin.

Tutustu tarkemmin Mall of Triplaan

Pitkänmatkalaisille katto pään päälle

Harvassa paikassa vieraspaikkakuntalaisten kutsuminen kokoon on niin kätevää kuin Tripla Workeryssä. Sokos Hotels -ketjun hotelli sijaitsee samassa kiinteistöissä, joten työmatkat Helsinkiin sujuvat jatkossa yhden katon alla.

Vaihda viihteelle

Työyhteisö laajenee helposti työajan ulkopuolelle, kun monipuoliset elämykset ovat heti työpaikan oven ulkopuolella. Triplasta löytyy mm. elokuvateatteri, beach volley -keskus, sisäsurffauskeskus ja musiikkimuseo. 

Koska erilaisia elämyksiä, kokemuksia ja tiloja on paljon tarjolla, työpaikan yhteisten tapahtumien järjestäminen onnistuu käden käänteessä.

Kaikki palvelut helposti saavutettavissa

Kaikista ilmansuunnista saavutettava sijainti parantaa julkisten kulkuvälineiden ja vaikkapa työmatkapyöräilyn suosiota.

Tutustu tarkemmin sijaintiin

Toimisto Tripla Workerystä?

Jätä yhteystietosi niin katsotaan yhdessä, löytyisikö yrityksellenne uudet uljaat tilat.

Tietosuojaselostekysely(Pakollinen)
Hidden
Älä täytä tätä. Jos tässä kentässä on jotain, niin se on luultavasti koneellisesti lisätty ja lomakkeen tietoja ei ollenkaan käsitellä.