Pääkonttoritason toimitilat Pasilassa

Teknologiayrityksistä teollisuuteen, startupeista pörssiyhtiöihin. Tripla Workeryn 2020 valmistuneet näköalatoimistot sopivat kaikenkokoisille, laatua arvostaville yrityksille. Avarat näköalat luovat tilaa ajattelulle.

50 000

neliötä tilaa

17

korkein kerros

3

kiinteistöä

2

viherkattoa

Miksi Tripla Workery?

Uskomme, että huipputason toimistotilat keskeisellä sijainnilla ja kaikenkattavilla palveluilla auttavat yrityksesi työntekijöitä saavuttamaan toimivan tasapainon työn ja arjen välillä. Niinpä keskitymme palvelemaan yhtä lailla sekä yrityksiä että tilojen käyttäjiä.

Lopputuloksena tiimisi työskentelevät tehokkaammin ja henkilöstötyytyväisyys pysyy korkeana.

Parasta palvelua vuokralaisillemme

Tripla Workeryn oma edustaja tuntee kiinteistön kuin omat taskunsa, joten hänen kanssaan voit avoimesti keskustella yrityksesi tarpeista tilanteessa kuin tilanteessa. Teknisten ongelmien raportointi ja ennen kaikkea ongelmanratkaisun seuranta onnistuvat kätevästi vikailmoituspalvelun kautta.

Pienet tekniset asennukset, esimerkiksi näytön kiinnittäminen seinälle, hoituvat rivakasti, sillä myös kiinteistöhuoltotiimi on nopeasti tavoitettavissa.

Tilat, jotka vastaavat muuttuviin tarpeisiin

Maailma muuttuu nopeammin kuin milloinkaan. Niinpä tilamme on suunniteltu vastaamaan nopeastikin muuttuviin tarpeisiin. Esimerkiksi väliseinien lisääminen ja purkaminen tai yrityksesi brändivärien korostaminen onnistuvat. Tarvittaessa tilojen jakaminen tai laajentuminen suurempiin tiloihin onnistuu siis vaivatta.

Turvallisuus ennen kaikkea

Tripla Workeryn tilat sijaitsevat tietysti kulunvalvottujen ovien ja hissien takana. Lisäksi ympärivuorokautinen valvonta ja aina paikalla oleva turvallisuushenkilöstö varmistavat, että ihmiset ja irtaimisto ovat turvassa niin luvattomilta kulkijoilta kuin onnettomuuksiltakin.

Tripla Workeryn vapaat toimistotilat

603 m2 16. krs

Lue lisää

Toimisto Tripla Workerystä?

Jätä yhteystietosi niin katsotaan yhdessä, löytyisikö yrityksellenne uudet uljaat tilat.

Tietosuojaselostekysely(Pakollinen)
Hidden
Älä täytä tätä. Jos tässä kentässä on jotain, niin se on luultavasti koneellisesti lisätty ja lomakkeen tietoja ei ollenkaan käsitellä.

Hiilidioksidipäästöt kuriin?

Tripla Workery on saanut korkeimman LEED Platinum -sertifikaatin energiatehokkuudestaan. Tilakoon pysyessä samana, voit siis pienentää yrityksesi hiilidioksidipäästöjä tuomalla toimintosi ympäristöystävälliseen Tripla Workeryyn.

Tutustu tarkemmin vastuullisuuteen