Suomen saavutettavimmat toimistot?

Pasila on keskellä Helsinkiä ja Tripla Workery on keskellä Pasilaa, juna-aseman ja Mall of Tripla -kauppakeskun yhteydessä. Saavuitpa siis sinä, työntekijäsi tai asiakkaasi mistä ilmansuunnasta hyvänsä, perille pääsee vaivatta niin julkisilla, autolla kuin lihasvoimallakin.

900

junaa päivässä

800

bussia päivässä

400

sporaa päivässä

2 300

pysäköintipaikkaa, joissa ~300 sähköauton latauspaikkaa

Vaivattomat kulkuyhteydet toimistolle

Pääkaupunkiseudulta on vaikea löytää Pasilaa paremmin saavutettavaa paikkaa. Kelpo sijainti houkuttelee hybridityöntekijät toimistolle kauempaakin. Olitpa tulossa Etelä-Helsingistä tai Pohjois-Suomesta, yhteydet Pasilaan ovat kunnossa.

4

minuuttia junalla keskustaan

23

minuuttia junalla lentoasemalle

25

minuuttia bussilla Munkkivuoreen ja Itäkeskukseen

10

minuuttia kävellen Messukeskukseen

Pyöräilijöiden paratiisi

Työmatkapyöräily ei enää jää puitteista kiinni. Pasilaan johtavat toimivat pyöräreitit, uusimpana Pohjoisbaana. Ja mikäpä voisi olla mukavampaa kuin huristella toimistolle pitkin kesäistä Keskuspuistoa? 

Kameravalvotut ja Mall of Triplan 3400 pyöräpaikkaa auttavat varmistamaan, että arvokas kulkupeli säilyy tallessa. Triplan palveluihin kuuluvat toki myös pyörähuolto- ja pesu.

Pysäköintipaikat lämpimästä hallista

Enää ei tarvetta etsiä parkkipaikkoja täysiltä kadunvarsilta tai hehtaarikokoisen parkkipaikan kauimmaiselta laidalta. Triplan 2 300 autopaikan ja lähes 300 sähköauton latauspaikan parkkihallista on varattu kiinteä määrä paikkoja Tripla Workeryn vuokralaisille. Pysäköintihallista kuljet tietysti hissillä suoraan Tripla Workeryn tiloihin.

Mall of Triplan palvelut vain hissimatkan päässä

Lounaalla et takkia tarvitse ja ruokakassit nappaat kotimatkalla mukaan suoraan kauppojen noutopisteiltä. Hyppäät hissiin ja painat nappia, niin olet Mall of Triplan hengästyttävän laajan palveluvalikoiman äärellä. Voit lounastaa samassa kiinteistöissä kolmen kuukauden työpäivät tarvitsematta mennä kahta kertaa samaan ravintolaan.

Tutustu tarkemmin palveluihin

Toimisto Tripla Workerystä?

Jätä yhteystietosi niin katsotaan yhdessä, löytyisikö yrityksellenne uudet uljaat tilat.

Tietosuojaselostekysely(Pakollinen)
Hidden
Älä täytä tätä. Jos tässä kentässä on jotain, niin se on luultavasti koneellisesti lisätty ja lomakkeen tietoja ei ollenkaan käsitellä.